Klaar voor vertrek – dag 1

Posted by on 26 januari 2012

?Zoals jullie in het korte flimpje hieronder kunnen zien pleegden we vanmorgen eerst nog even wat onderhoud. Daarna waren we helemaal klaar voor de eerste dag. Nog wel even tanken en langs de verzekering om onze motoren te laten zien?om daarna aan het drukke verkeer van Buenos Aires ontsnappen. De eerste 50 km’s waren nog even afzien, veel kleine arme “buitenwijken”, daarna werd het snel mooier en hadden wij onze eerste off-road ervaring. Een mooie gravel weg van zo’n 120 km lang, langs veel Argentijns “beef” en paarden.

We kwamen op een goed moment een bordje 133km tot de volgende tank tegen, alleen was hier verder helemaal niets. Dus gewoon doorrijden. Het einde van de dag werd toch nog een beetje spannend met de? benzine. Fried had zijn reserve tankje al geleegd, alleen mijn tankje was nog over, dus de laatste 20km hebben wij met een bejaarde snelheid van 80km gereden en natuurlijk het benzinestation gehaald, pfffffff.

Wij zitten nu in Dolores [waar de benzinepomp staat] en hebben vandaag toch nog een mooie 330km geklokt en een prachtige 1e dag afgerond met een biertje!

In de startblokken - dag 1

9 Responses to Klaar voor vertrek – dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*