Toegift: twee filmpjes

Posted by on 6 april 2012

Omdat we de laatste dagen van onze reis onvoldoende Internet bandbreedte hadden in onze hotels, konden we twee filmpjes niet op ons YouTube kanaal zetten. Ik heb dat nu, eenmaal thuis in Driebergen, alsnog gedaan.

In het eerste filmpje rijden we met honderden vrachtwagens op richting Bucamaranga.

In het tweede filmpje gaan we voor het laatst van het asfalt af in de buurt van Nueva Granada in Colombia.

 

2 Responses to Toegift: twee filmpjes

 1. Helna Konijn

  Nou Fried geweldig hoor met de helmcamera. Ik had het gevoel dat ik op je benzinetank zat, dat is natuurlijk ook van oudsher mijn plaats 😉
  op het stuk weg met al die vrachtwagens heb ik me regelmatig wat smaller gemaakt als “we” tussen twee vrachtauto’s reden
  en op het stuk piste heb ik het opstappen (wat je vrijdag voordeed) nog even in het echt gezien van zowel jou als van Paul.
  Wat fijn dat het bij het laatste filmpje niet ze vreselijk stoffig was.
  Die twee filmpjes warne een mooie afsluiting van DE TOCHT DER TOCHTEN die ik niet zelf heb gedaan maar wel mee heb gereden. Dank je wel!!!!!

 2. Henk

  Nou kerels, het was net of ik zelf aan de rit mee deed. geweldig om dit zo mee te mogen maken. Roem voor jullie uithoudingsvermogen, off the road is niet makkelijk!! Dit was het laatste wat ik schrijf en zie jullie wel weer in Nederland. Kom goed thuis beide, ik heb genoten van al het moois dat jullie mij hebben laten meebeleven. Shapo!! Kunnen jullie mij nog laten weten waar en wanneer jullie aankomen?

  Groet Han ne Henk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*