Reisdag 68 Nog een dag in Cartagena

Posted by on 6 april 2012

We hebben deze zondag door Cartagena gezworven. Eerst een rondgang gemaakt over de stadsmuren en daarna door het doolhof van straatjes en pleinen gedwaald. Binnen de muren uit de 17e eeuw is de oude binnenstad van Cartagena nauwelijks gemoderniseerd. Bijna alle gebouwen zijn prachtig onderhouden en als dat niet zo is, zijn ze vaak mooi vervallen. Bekijk de foto’s maar om een indruk te krijgen van de prachtige Colombiaanse stad aan de Cara?bische zee.

3 Responses to Reisdag 68 Nog een dag in Cartagena

  1. Albert

    ik krijg wel heel erg veel zin om naar Zuid-Amerika te gaan na al die fraaie foto’s

  2. Lia

    Anders ik wel :-)!

  3. Helna Konijn

    Wat een mooie stad, ik sluit me aan, daar wil ilk ook nog wel heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*