Reisdag 50 Dagje Pucallpa

Posted by on 24 maart 2012

In Pucallpa gaat onze boottocht over de Rio Ucayali en later de Rio Amazonas beginnen. We gaan met de San Miguelito I maar die vertrekt pas morgen. Daarom blijven we vandaag maar lekker luxe in hotel Boulevard Plaza en bereiden ons voor op een week ‘hardship’ aan boord en vooral het aan boordbrengen van Maxima en In?s via de plank.
We zitten op terrasjes en drinken caf? americano, jugo de naranja en cervesa. We bestuderen het verkeer dat voor 50 % bestaat uit zg motokarren. Dat zijn driewielige motortaxi’s van 150cc. Dan is er 45% kleine eencilindermotoren tot zo’n 200cc. En de rest is auto’s en vrachtwagens. Het is dus motorwereld, een drukte en lawaai van belang maar saai is het nooit.

3 Responses to Reisdag 50 Dagje Pucallpa

 1. Albert

  Die foto van de kapitein vertelt zo veel. De stoel van zijn assistent in plastic. Hij ziet er een beetje uit als Marlon Brando in Apocalypse now. Mooie plaat.

 2. Henk

  Hoi Fried en Paul,

  Inmiddels zijn wij ook terug van vakantie, dus weer jullie avonturen bij gelezen. wat een afwisseling en mooie natuur. Dan al die motoren, da’s pas kikken hoe inventief mensen zijn met dit vervoermiddel. Inmiddels heb ik de eerste km’s weer gemaakt op de Intruder weer gemonteerd met de orginele uitlaten, is wel h??l een erg beschaafd geluid nu. Zo zachtjes aan nu ook voor jullie het einde van het avontuur dus, dat wordt wennen in dit “neder”land. Nou Fried en Paul nog veel succes daar weer en let goed op! Ik hoop wel dat jullie banden het houden. Groet van mij en Han.

 3. Helna

  Tja
  jullie weten het al of het ging, maar ik heb zo mijn twijfels over die plank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*