Reisdag 44 Van Yacca naar Lucanas

Posted by on 20 maart 2012

We moeten kilometers maken om in Lima te komen. En dus blijven we op het asfalt en rijden we van langs de rivier de Apurimac naar het zuidwesten. Dat is absoluut niet de route die Ch? en Alberto gevolgd hebben, maar de vele aardverschuivingen en geblokkeerde pistes maken dat we even niet anders kunnen. We pakken vanaf Lima de route wel weer op.? Het is echt geen straf om deze route te rijden want er zijn weer zat aardverschuivingen, de natuur is prachtig en we komen op grote hoogte een herdersfamilie tegen.

3 Responses to Reisdag 44 Van Yacca naar Lucanas

 1. albert

  Wat een contrast moet dat zijn: die herdersvrouwen met kids en jullie 21e eeuw bikes. Mooi die foto van de steenkool, maar mensen blijven interessanter ;). Als bioloog krijg je denk ik nog meer binnen van de indrukken dan een doorsnee aanschouwer ziet.

 2. Silvia van Woesik

  onvoorstelbare mooie indrukwekkende foto’s, mannen ik kreeg kippenvel……….zoooooooo mooi!
  thanx dat jullie dit willen delen……nn moet er ook maar eens naar toe……..
  is dat te doen voor vrouw alleen????
  hahaha
  groetjes jullie trouwe fan

 3. Helna

  wat leuk dat jullie toch foto’s mochten maken, ook al werden de kleine kindjes beschermd en inderdaad: prachtige kinderen
  en ook prachtig land en landschap
  en wat een natuurgeweld
  ik ben diep onder de indruk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*