Reisdag 41 Dagje Cusco

Posted by on 15 maart 2012

De belangrijkste activiteit vandaag is het kopen van een kaartje voor de trein naar Machu Picchu het Inka hoogtepunt van Peru. Dat was al snel gelukt op het station van PeruRail in Cusco. Voor maar liefst US$ 93 pp gaan we morgen vanuit Ollantaytambo, het plaatsje het dichtst bij Machu Picchu waar je nog met eigen vervoer heen mag, 42 kiometer met de trein. Maar daarover meer in het verslag van reisdag 42.
De rest van reisdag 41 hebben we door Cusco gedwaald. Over de vele Volkswagens gaan we het niet meer hebben, want die hebben jullie al gezien. Hieronder een fotoverslag van wat we verder zoal tegen kwamen in deze mooie stad.
De laatste foto’s gaan over de Norton’s Rat bar waar we heen wilden omdat twee Engelsen die de Che route ook gereden hebben, daar in hun boek erg enthousiast over waren. Steve Holmes en Pete Sandford reden de route op dezelfde Nortons als Ch?. Meer over hun avonturen op hun site. Hun boek ‘To infinity and beyond’ is te bestellen via deze link.

One Response to Reisdag 41 Dagje Cusco

  1. Bennie Tuender

    Hallo Fried,

    Ben weer in Loki aangekomen, was al op de Machu Pichi geweest ongeveer 10 jaar geleden. Een vakantie trip na mijn MSF missie in Lima en Ajachucho. Maar het dure treinreisje is mooi hoor, kan koud zijn boven!

    Maar vermaak je in Cusco, niet te toeristies? en de groeten vanuit een kokend Loki, Bennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*