Reisdag 39 Rustdag Puno

Posted by on 14 maart 2012

In Puno zijn we een dag gebleven om net als Ch? en Alberto het Titicacameer op te gaan. Om de drijvende dorpen van Uros te bezoeken.
Maar ook om op zoek te gaan naar de Yavari, een Engels stoomschip uit 1862 dat in zes jaar tijd in onderdelen over de Andes is vervoerd.

3 Responses to Reisdag 39 Rustdag Puno

 1. Silvia van Woesik

  prachtige foto’s
  silvia

 2. Zwer (zwager van Paul)

  Hoi Paul en Fried,

  Dit is heel herkenbaar. Mirjam en ik waren in 2002 in Peru en hebben dezelfde dorpen bezocht, er is helemaal niets veranderd!. Maar het blijft indrukwekkend een zo groot meer dat zo hoog ligt.

  Wel goed zo’n dagje rust na 12 uur lang Ines en Maxima te laten werken. De dames hebben denk ik ook even een time-out nodig. Ik ben wel benieuwd om de volgende keer te lezen hoeveel kilometers jullie nog gaan maken. Het volgen van jullie route via de diverse ander links is nl. niet (altijd) goed mogelijk.

  Blijf verder genieten van deze waanzinnig mooie reis!

  Adios companeros,

  Zwer.

 3. Fried

  ‘T is ??n groot commercieel toeristencircus, maar ’t is wat je zegt indrukwekkend en we hadden het niet willen missen.

  Wat kilometers betreft: we hebben de 11.000 km nog overschreden. De motoren gaan nu op de boot naar Leticia in Zuid Colombia en vandaar met het vliegtuig naar Bogota. Daarna komen er nog zo’n 2000 km bij, schatten wij. Uiteindelijk komen we dus op zo’n 13.000 km in totaal. Da’s 1000 kilometer meer dan we oorspronkelijk hadden ingeschat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*