Nu ook de route te volgen op Google Maps

Posted by on 30 januari 2012

Mijn goede vriend Ren? Husken heeft onze afgelegde route, die automatisch wordt vastgelegd in onze Garmin navigatie, vetaald naar Google maps. Nu kun je zien waar we zijn en hoeveel we per dag afleggen. Let wel op, wij hebben niet elke dag WIFI en Ren? ook niet!

Link naar de route

4 Responses to Nu ook de route te volgen op Google Maps

 1. Lia

  Ha, dit is natuurlijk prachtig. Ik probeerde al op Google maps te zoeken waar jullie aan het overnachten waren, maar dat viel niet mee: welke plaats ik ook invoerde, ik kwam elke keer weer in Buenos Aires terecht :(. Volhouden, Ren

 2. Betty

  Ha die Fried en Paul,
  Wat een avontuur, van bandenpech tot tangodansen. niets is jullie te dol.
  Succes met jullie Che rit.
  Ik zal hem jullie groeten overbrengen in Santa Clara. Morgen gaat mijn avontuur beginnen.
  Fijne tijd voor jullie.

  groeten van Jos en mij Betty

 3. Ida

  Wat goed om jullie route zo te kunnen volgen. Groeten van Ida en Antoni

 4. Gabri

  Wat een service Ren?. En op Google Maps is een tentje ook echt een tentje? Ik bedoel daar hebben jullie gecampeerd en niet in een hotel gezeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*