De Companeros genieten van de Argentijnse tango

Posted by on 29 januari 2012

Al zwervend door Bahia Blanca, kwamen wij gisteravond in het prachtige park op Plaza Rivadavia terecht. Uit de verte klonk tangomuziek. Van een afstand zagen we al dansparen bewegen. Dichterbij gekomen bleek dat er een tangoclub, Angels por el Tango als ik het goed gezien heb, in het park aan het dansen te zijn. Het was een komen en gaan van dansers en iedereen leek met iedereen te dansen. Alsof het allemaal de gewoonste zaak van de wereld was. Een lust voor het oog!

2 Responses to De Companeros genieten van de Argentijnse tango

  1. Albert

    Idd mooi

  2. Gabri

    Wat een mooi filmpje Fried, van Paul door de Argentijnse steppe. En een swingend tex-mex nummertje erbij, maakt het af. Even een handgebaartje van Paul, maar voor niet motorrijders niet te begrijpen.
    Ik zou er zo achteraan willen scheuren. Goeie reis verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*