Dos Companeros in Buenos Aires

Posted by on 22 januari 2012

De kameraden Paul en Fried zijn in Buenos Aires aangekomen. We zijn de stad aan het verkennen totdat we morgen hopelijk onze motoren op het vliegveld mogen gaan ophalen. Spannend.

 

Een blik op Avenida 9 de Julio, de giga brede avenue dwars door Buenos Aires

Een blik op Avenida 9 de Julio, de giga brede avenue dwars door Buenos Aires

4 Responses to Dos Companeros in Buenos Aires

 1. Helna

  Nou lieve vrienden, fijn dat jullie nu samen zijn en wat zal het kriebelen nu het uitpakken van de motoren zo dichtbij is en de reis kan gaan beginnen.
  Heerlijk om zo met jullie mee te kunnen reizen
  Heel veel plezier, liefs Helna

 2. Josephine

  Fijn dat jullie elkaar gevonden hebben! Geslaagd voor proef 1. Ziet er relaxed uit op het terrasje. Zie hier nog de ene mail na de andere binnenkomen over vrachtbrieven, maar neem aaan dat jullie alles ondr controle hebben :). Hier alles goed. Hebben ookal proef 1 en 2 doorstaan. Mailalert met attack! Nog nooit gehad maar je bent de deur uit en voila. Second proef was een mega!spin, zo groot hebben we nog niet in huis gehad in de keuken op de muur. Deze hebben we heldhaftig met zijn 3tjes van het leven beroofd. Kon niet anders was te groot om te laten ontsnappen.
  Liefs uit Sydney! xx

 3. Lia

  Jaaa, leuk om te zien en te horen dat jullie daar heerlijk samen in het zonnetje op het terrasje zitten. De sleutels zijn al de douane door, nu nog de motoren, de koffers etc. Ik ben ook geslaagd voor proef 1: ik vul de combiketel elke dag bij. Als ik vrijdag maar haal als de monteur komt!
  Verder geen enge beesten tegengekomen, laat staan dat ik ze heb moeten verwijderen. Hier dus alles hier onder controle 🙂
  Liefs uit Driebergen of all places.

 4. heleen

  fijn dat alles goed gaat behalve met de combiketel thuis dan.
  goede reis.
  groetjes Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*