Banden besteld

Posted by on 29 september 2011

Aangezien we?verschillende soorten terrein gaan krijgen, heb ik net?banden besteld met meer off-road eigenschappen. Ik heb gekozen voor de Continental TKC80 Twinduro Dual Sport. Volgens een boel fora een goede mix voor on en off-road en behoorlijk slijtvast en daarmee duurzaam. Het zou mooi zijn als ze het de hele reis gaan uithouden!

4 Responses to Banden besteld

 1. Patrick

  Hoeveel banden? 8? 🙂

 2. paul

  Ik hoop maar 2, maar anders stuur jij er toch nog wel een paar uit Denemarken 😉

 3. Albert

  12.000 km met 1paar banden…. zou prestatie zijn. Maar dat is de reis ook al 😉

 4. Walrus

  Ik rijd met mijn TKC 80’s op een XT1200Z ongeveer 10.000 km op alle soorten terrein en ca. 50% op asfalt.
  De voorband kan dan nog enkele duizenden kilometers mee.
  Dus ik vrees dat je met ??n set banden het niet zult redden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*